https://www.funidelia.bg/cart

Правно известие и условия за продажба

Правно известие

Funidelia.bg принадлежи на:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Calle Bari, 28. Nave H, Plataforma Logística Plaza, 50197, Zaragoza - Spain
Имейл: info@funidelia.bg

Генерални директори:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. е испанска лимитирана компания, вписана в регистъра на фирмите в Сарагоса, том 4257, документ 24, страница Z-63129, втори регистрационен идентификационен номер по ДДС: ESB22370902.


Условия за продажба

Настоящите общи условия за продажба регулират уебсайта www.funidelia.bg, притежаван от FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.

Тези условия установяват правата и задълженията на всички потребители на FUNIDELIA по отношение на продуктите и услугите, предоставяни чрез нашият уебсайт “www.funidelia.bg”.

Тези условия са важни както за нас, така и за Вас, тъй като те са предназначени да създадат правно обвързващо споразумение между нас, защитаващи правата на клиента и тези на компанията.

Препоръчваме Ви да прочетете настоящите условия на нашата Политика за поверителност.

Използвайки нашият уебсайт “www.funidelia.bg” или правейки поръчка, Вие съзнателно се обвързвате с тези условия и с нашата Политика за поверителност. Ако не сте съгласни с всички условия и Политика за поверителност, не трябва да правите поръчка.

Тези условия са предмет на промяна и трябва да се четат винаги, когато правите поръчка.

Поръчвайки на “www.funidelia.bg”, Вие напълно се съгласявате с цените, описанието на продуктите до момента на продажбата и общите условия за продажба, които ще са единствените приложими условия до приключване на договора.

Вие се съгласявате да използвате уебсайта “www.funidelia.bg” единствено за подаване на правно обосновани поръчки или запитвания. Вие сте задължени да предоставите правилно и достоверно своя имейл адрес, пощенски адрес и/или други контактни данни с нас, като приемате, че може да използваме тази информация, за да се свържем с Вас при необходимост (вижте нашата Политика за поверителност). Ако не ни предоставите цялата необходима информация, няма да можем да обработим вашата поръчка.

Когато правите поръчка на “www.funidelia.bg” Вие потвърждавате, че сте напълно упълномощени да използвате кредитна карта, в случай, че решите да използвате този начин на плащане. Само тези, които имат необходимите юредически права за подписване на договори за стоки и услуги, представени на този сайт, могат да обработват поръчки на “www.funidelia.bg”

За да направите поръчка, следвайте процеса на онлайн пазаруване до процеса на плащане (или от телефона).

След това ще получите имейл, потвърждаващ получаването на поръчката Ви. Имайте предвид, че това не означава, че поръчката Ви е приета, само че сте ни изпратили заявка за покупка на един или повече от нашите продукти. Всички поръчки са обект на нашето потвърждение. Ние ще потвърдим поръчката Ви, като изпратим имейл, в който заявяваме, че продуктът/ите е изпратен (Потвърждение за изпращане).

Договорът за продажба между Funidelia и клиента се издава само след изпращането на това потвърждение.

Към Договора важат само продуктите, включени в потвърждението на пратката.

Ние няма да бъдем задължени да предоставяме друг продукт, който може да бъде включен в поръчката, докато не ви изпратим потвърждение за изпращане на посочения продукт.

FUNIDELIA ще направи всичко възможно, за да угоди на всички клиенти по отношение на търсените продукти. Всички поръчки зависят от наличността на продукта. Ако възникнат трудности при осигуряването или ако продуктите са продадени, ние си запазваме правото да предлагаме подобни продукти със същото качество, които са на разположение. Ако не искате да поръчате някой от предлаганите от нас продукти, ние ще Ви възстановим сумата за недостъпните продукти.

Доставка на продукти

FUNIDELIA се стреми да достави продуктите си в перфектно състояние до адреса за доставка, посочен във формуляра за поръчка.

Можете да поискате поръчката Ви да бъде доставена на друг адрес и на друго лице, направило поръчката, но само ако адресът за доставка е в нашата зона за доставки.

Доставките няма да се извършват до отдалечени адреси или места извън нашата зона за доставка. По този начин Funidelia си запазва правото да отхвърли доставката до всички райони, които са изложени на висок риск от провал при доставяне.

С цел да гарантираме нашата доставка, бихме се радвали, ако можете да предоставите адрес, който може да приеме доставката в работно време.

FUNIDELIA обработва доставките, чрез известни куриерски компани като myHermes или DHL. Ние може да включим и нови компании без да уведомяваме своите клиенти.

FUNIDELIA ще предостави на клиентите си, пълната информация по доставката. Това са проследяващ номер и куриерска компания, която ще изпълни доставката, за да може да се свържете с тях директно по отношение на текущото местоположение на вашата поръчка.

Доставката на товара ще се извърши на посочения от клиента пощенски адрес. В случай, че клиентът отсъства при самата доставка, ще бъде оставена бележка с инструкции как да се организира нова доставка, но ние не можем да гарантираме това. В повечето случаи ще бъдете осведомени по телефона. FUNIDELIA си запазва правото да променя вида на доставката и транспортната компания, независимо от това, което е описано тук, стига да няма някаква повреда или вреда върху продукта.

Разходите за доставка ще бъдат посочени в последния етап на покупката и ще зависят от избрания приоритет, спешен или обикновен, както и адреса на местоположението. Условията могат да бъдат променени.

В съответствие с настоящите условия се подразбира, че продуктите са били доставени веднага щом приемането им е подписано на договорения адрес за доставка.

Срокове за доставка

Funidelia работи с различни срокове за доставка в зависимост от продукта. Вие можете да се обърнете към раздела за доставки, поради принципите, които стоят зад това. Въпреки това, в процеса на закупуване ще можете да проверите напредъка на всяка поръчка.

Ако някой от исканите продукти в момента не е в нашия склад, доставката може да бъде забавена. Ще бъдете уведомени за това, след като покупката бъде направена.

Някои продукти www.funidelia.bg имат различни срокове за доставка от обикновенното, но това ще бъде посочено на страницата на всеки продукт.

Тези срокове са средни и следователно са прогнозирани. Възможно е да варират в зависимост от логистични или непредвидени причини.

Ако по някаква причина не можем да изпълним очакваната дата на доставка, ще Ви уведомим и ще Ви дадем възможност да изберете, дали да продължите, или да не продължите с покупката. Ако решите да продължите, ще бъде определена нова дата на доставка. Ако решите да отмените поръчката си, ще ви бъде възстановена пълната сума на покупката. Имайте предвид, че не доставяме в неделя.

Неуспешна доставка

Могат да възникнат извънредни обстоятелства, като забавяне на складова наличност, която да възпрепятства доставката на продукта в момента на потвърждение на поръчката. В тези случаи ще бъдете уведомени, защо обичайният процес на поръчка е прекъснат. Ще ви бъде дадена нова дата на доставка или пълно възстановяване на общата сума на покупката.

Цените, посочени на сайта “www.funidelia.bg” включват ДДС, прилаган от деня на покупката, но се изключват разходите за доставка и възможните административни разходи, които ще бъдат добавени към общата сума.

За повече информация относно разходите за доставка вижте раздела за Доставки.

За повече информация относно административните разходи, свързани с този начин на плащане, посетете нашия раздел Как да купите.

FUNIDELIA си запазва правото да променя продажните цени по всяко време, посочени на www.funidelia.bg. Въпреки това цените могат да бъдат податливи на грешки.

За повече информация относно различните начини на плащане и съответните административни разходи вижте Начини на плащане.

FUNIDELIA запазва правото си да променя начините на плащане, като създава нови или премахва съществуващи, без възражения от страна на клиента. Обаче, ако промяната на начина на плащане влияе на поръчка, която е вече завършена, “www.funidelia.bg” ще се свърже със своите клиенти, за да ги уведоми за тази промяна и да им даде възможност за отмяна на поръчката.

Защитено плащане с карта Visa или American Express

Плащането се извършва онлайн след проверка на съответните данни чрез портала за плащане на съответната финансова институция.

С цел осигуряване на максимална сигурност на нашата платежна система, “www.funidelia.bg” използва защитена система от водещите финансови организации в областта на електронната търговия.

По този начин вашите данни се изпращат в кодиран формат (SSL) директно до съответната организация. Кодираната система SSL, която използваме, гарантира максимална сигурност и поверителност при изпращането на вашите данни през интернет мрежата

Данните за кредитната ви карта не се съхраняват в нито една от нашите бази данни. Те се използват само във виртуалния POS (точка на продажба) на защитения портал за плащане от нашите финансови организации.

Кредитните карти ще бъдат обект на проверка и одобрение от организацията, от която са издадени. Ако съответната организация-издател не може да разреши плащането, ние няма да носим отговорност за забавяне или неуспех на доставката и няма да можем да сключим договор с вас.

FUNIDELIA си запазва правото да провери предоставените от клиента лични данни и да предприеме необходимите действия (включително отмяна на поръчката), за да гарантира доставката на закупената стока в съответствие с посочените в поръчката подробности.

За повече информация относно нашата политика за връщане вижте нашият раздел Политиката за връщане.

FUNIDELIA предлага гаранция в случай на дефектно производство. Всички дефекти или несъвършенства, произтичащи от неправилното използване на продукта, не се покриват от тази гаранция.

В случай на дефектен продукт, Funidelia ще направи съответната поправка, замяна, отстъпка от цената или анулиране на договора, което ще бъде безплатно за клиента. Funidelie ще бъде отговорна за дефектните продукти в рамките на 2 години от датата на доставка. Клиентът трябва да уведоми Funidelia за дефектни продукти в рамките на 2 месеца от откриването им.

Върнатият продукт трябва да спазва горепосочените условия от Политиката за връщане.

Гаранцията ще загуби валидността си от дефекти или повреди, причинени от външни фактори, инциденти, особено от електрически инциденти, износване, неправилно използване и пренебрежение на инструкциите за дадения продукт, посочени от Доставчика

Продуктите, които са били променени или ремонтирани от клиента или от друго лице, което не е упълномощено от Доставчика, няма да бъде покрито от гаранцията.

За повече информация или въпроси, моля, свържете се с нас чрез център Обслужване на клиенти.

Отговорността на FUNIDELIA по отношение на всички закупени продукти на “www.funidelia.bg” ще бъдат строго ограничени до цената на продукта, и няма да покрие малки грешки или пропуски, които могат да възникнат, когато са взети всички необходими предпазни мерки.

FUNIDELIA не носи отговорност за щети, независимо дали са материални или нематериални, които могат да възникнат в резултат на неправилното използване на тези продукти. Това важи и за възможните промени, направени в продуктите от доставчика.

FUNIDELIA не носи отговорност за косвени загуби, оперативни загуби или претърпяна безработица, причинени от клиента или трета страна, дори ако посочените щети, загуби или неуспехи може да са били предвидени от FUNIDELIA или са били известни на тях.

С оглед на последиците от предходните клаузи, финансовата отговорност на FUNIDELIA според настоящите общи условия не може да надвишава общата сума, платена при покупката, независимо от разглеждания въпрос.

Условията, посочени в тази клауза, няма да засегнат признатите от закона права на потребителите, нито правото им да се откажат от договора.

Тези Общи условия се уреждат от испанското законодателство. И двете страни могат свободно да се консултират с трибуналите в Сарагоса, за да разрешат конфликти или да отхвърлят някоя от юрисдикциите..

Елементите на този уебсайт са предназначени да предложат продажбата на продукти, идентифицирани от FUNIDELIA.

Всички илюстрации, рисунки, символи, графики, снимки, изображения и всеки друг елемент, който е част от уеб сайт, са собственост на FUNIDELIA или са лицензирани от официалния доставчик.

Ние информираме нашите клиенти, че правата на FUNIDELIA върху съдържанието, дизайна и изходния код на този уебсайт са защитени от действащото испанско и международно законодателство в областта на интелектуалната и индустриалната собственост.

®Funidelia е регистрирана търговска марка.

Всяко пълно или частично възпроизвеждане на този уебсайт и неговото съдържание, дори и чрез хипервръзка, без писмено разрешение на FUNIDELIA е строго забранено.

Освен това, копиране, възпроизвеждане, адаптиране, промяна, разпространение, внедряване, публична комуникация или други действия, които нарушават действащото испанско и/или международно законодателство по отношение на индустриална и интелектуална собственост, като неоторизирана употреба на съдържанието на сайта, е строго забранено.

FUNIDELIA не претендира за косвено разрешение или лиценз за права на интелектуална и / или индустриална собственост върху съдържанието, публикувано на техния уебсайт www.funidelia.bg.

Съответните правила изискват част от информацията или кореспонденцията, която споделяме с Вас, да бъде писмена. Използвайки нашият уебсайт www.funidelia.bg, Вие приемате факта, че по-голямата част от нашата кореспонденция е електронна.

Ще се свържем с Вас по електронната поща.

и друга кореспонденция, която ние Ви изпращаме, ще се води в електронен формат и ще отговаря на законовите изисквания за писмена кореспонденция.

Това условие не засяга Вашите права.

Известията, които ни изпращате, трябва да бъдат направени чрез център Обслужване на клиенти. В съответствие с посочените по-горе условия, освен ако не е посочено друго, можем да се свържем с Вас по електронна поща или по адресната Ви пощата.

Когато се изисква от потребителя да сподели лична информация, той ще бъде информиран относно Политиката за поверителност.

Регистрирайки се на нашият уебсайт, Вашата лична информация става част от нашата база данни и се използва единствено за продажби и статистики цели.

Събирането и обработването на лични данни ще се извършва в съответствие с принципите и задължения на Основния Закон за Защита на Личните Данни, 15/1999 от 13 декември, както и в съответствие с правилата развитие и условията, споменати в нашата Политика за поверителност.

Тези условия са неразделна част от нашите общи условия за продажба.

За повече информация, моля, вижте нашата секция за Поверителност и сигурност.

Вашите коментари и предложения са добре дошли. Моля, изпратете ги чрез нашия център Обслужване на клиенти.

Top