Детски костюми на Ваяна

Облечете се като новата принцеса на Дисни Диана с тези нови костюми на полинезийски стил Моана .

Във филма „Дисни“ Моана е смелата 16-годишна дъщеря на вождът на племето (Туй), която живее на смайващите и диви острови на древен Южен Тихи океан (Океания). Въпреки че баща й й забранява да плава в дълбоки води, любопитството на Моана я кара да се впусне в необятността на океана, за да изживее вълнуващи приключения с прасето си Пуа и забавния петел Хейхей. По време на пътуването си тя среща полубога Мауи, който със своята мощна магическа кука помага да се изправи срещу морските създания от древния фолклор.

Костюмът на Moana включва топ в оранжеви и червени цветове с племенни щампи, заедно със сламена пола с полинезийска материя в бяло, кремаво и светло кафяво. Моана също обича да носи невероятните си брюнетни къдрици, които украсява с цветно цвете.

Във Фуниделия ще откриете богат избор от костюми на Моана и Мауи за деца, с които най-малките могат да играят и развият въображението си.

Ако искате да уцелите един от най-желаните подаръци сред младите, не се колебайте да купите сега фенската рокля на Moana's Disney и не спирайте приключението!

https://www.funidelia.bg/cart
Подреди по
- : 5 Намерихме продукта
Филтриране по:
Вашето търсене:
    Top