Оригинални костюми на Елена от Авалор

Вземете своя вълшебен скиптър и станете най-приключенската принцеса на Дисни с тези официални костюми на Елена от Avalor!

Не можете да пропуснете карикатурите на латиноамериканските Disney Princess , в които можете да станете с тази селекция на костюмите на Елена от Avalor .

Елена от Авалор е смел, жизнен 16-годишен, който свири на китара и перфектно доминира в борбата с сабя. Тя има дълга кестенява коса и обикновено носи много елегантна рокля, когато се изявява като кралицата и друга по-проста за всеки ден. И двете в червено с розови детайли.

Една магьосница подложила проклятие на Елена и тя била в капан в амулет в продължение на много години, но сега със своята зрялост и радост е готова да защити кралството си, заедно с експертната комисия, където можем да намерим канцлера Естебан, нейния братовчед, баба и дядо и нейната приятелка Наоми.

Костюмът на Елена от Avalor за момиче е един от най-желаните подаръци за рожден ден и без съмнение най-уникалната маскировка на Дисни от карикатурите на Disney Channel. Във вашия онлайн магазин Funidelia ще намерите костюмите на Елена в класически и луксозен вариант, заедно с аксесоари като сабя, корона или перука. Забавлявайте се, маскирайки се като красивата и смела принцеса Елена от Avalor!

https://www.funidelia.bg/cart
Подреди по
- : 2 Намерихме продукта
Филтриране по:
Вашето търсене:
    Top