Star Wars Електрически уреди

https://www.funidelia.bg/cart
 • Комплект за сол и пипер в Комплект за сол и пипер в
  Официален продукт
  Включва: Електрически сол и пипер 21 х 5 см мелници с керамичен механизъм, който може да се регулира от фини до груби. Смилва пипер и сол с натискането на един бутон. Автоматична водеща светлина. Всяка от тях работи с 4 АА батерии (не са включени).
  98,00 лв
  В наличност
 • Печката на Дарт Вейдър - Междузвездни войни Печката на Дарт Вейдър - Междузвездни войни
  Официален продукт
  Включва: 1.7-литров електрически чайник. Предназначен за използване на всички видове плотове: газови, електрически, високотехнологични и индукционни. Капацитет 1,7 литра. Само ръчно пране. С приятен звук, който ви предупреждава, когато водата достигне точка на кипене и температурата е готова за чай.
  112,00 лв
  В наличност
 • Дарт Вейдър Панини Прес - Междузвездни войни Дарт Вейдър Панини Прес - Междузвездни войни
  Официален продукт
  Включва: Преса от Panini с размери 23 x 22 x 4.3 cm. Едната страна прави изображение на Stormtrooper на хляб, а другата - на изображение на Дарт Вейдър. С подвижни стъклени плочи за лесно почистване.
  98,00 лв
  В наличност
 • Готвачът на Дарт Вейдър - Междузвездни войни Готвачът на Дарт Вейдър - Междузвездни войни
  Официален продукт
  Включва: Електрическа машина за гофрети с размери 19,7 x 24,2 x 8,2 cm. Незалепващо покритие, почиства се с влажна кърпа. Конструкция от неръждаема стомана. Пет температурни настройки ви позволяват да правите вафли лесно и бързо. Индикаторната светлина ви дава възможност да знаете кога гофрето е готово.
  98,00 лв
  В наличност
Сортирай по:
- : 4 Намерени продукти -
Филтриране по:
Вашето търсене:
  Top