Костюми на Малката русалка Ариел

Замисляли ли сте се някога какво би било да живеете под морето? Тези костюми на Малката русалка на Ариел може просто да ви помогнат да разберете! Те са най-оригиналните костюми на русалка в моретата.

Нашите костюми на Ариел ще ви накарат да се почувствате като малката русалка на Дисни, мечтаеща за приключения в света по-горе. Но не се притеснявайте, ние не сме като морската вещица, така че няма да ви молим да предадете гласа си за вашия костюм за Малка русалка!

Този костюм за момичета и жени се отличава с лъскава тюркоазена пола с пълнота в долната част, която имитира рибено дърво. Върхът на лавандулата прави дългата, червена перука да се откроява, така че не забравяйте да се сдобиете с такава, за да можете да бъдете живия образ на филма на Дисни Ариел.

Освен костюмите на Малката русалка имаме и костюми на Дисни Урсула, злата вещица от морските дълбини, която във филма на Дисни измамва Ариел да предаде гласа си за детрониране на крал Тритон. Костюмът на Дисни Урсула се отличава с черна и лилава пола и къса перука с бяла коса.

Намерете перфектните костюми на принцеси Ариел от Дисни за момичета и жени от „Малката русалка“ на Дисни, а също и фантастична рокля, базирана на оригиналната приказка.

Забавлявайте се и живейте хиляди приключения под морето!

https://www.funidelia.bg/cart
Подреди по
- : 7 Намерихме продукта
Филтриране по:
Вашето търсене:
    Top