Костюми на Бел

Открийте костюмите на Belle , принцесата на класическата приказка Beauty and the Beast, с която ще завладеете сърцето на всеки звяр :)

Да се влюбиш в звяр и да го обичаш извън неговия физически аспект не е нещо, което някой е готов да направи. Само тези хора с голямо сърце са способни да обичат предразсъдъците и външния вид. И така това е главният герой на Бел, Красавицата и Звяра, филм, който Дисни заведе в киното, превръщайки го в класика.

За да накарате Звяра да се влюби, освен че сте чистосърдечен човек, ще трябва да изглеждате като автентична принцеса. За целта имаме костюмите на Belle, от които се нуждаете. Във Funidelia ще намерите костюмите на Disney Princess Belle (от филма на Disney) както за възрастни, така и за деца, а също и рокли, базирани на популярната история на Villeneuve.

Можете да вземете роклята Bella за момичета или жени и да завладеете всяко сърце. Ако е рожденият ден на вашето момиченце, можете да я изненадате и с официално парти на костюмите на Дисни с любимите й герои.

https://www.funidelia.bg/cart
Подреди по
- : 18 Намерихме продукта
Филтриране по:
Вашето търсене:
    Top